dissabte, 3 d’octubre del 2015

Fem tres anys, i sembla que era ahir!Fa tres anyets, després de donar-hi voltes durant les vacances d'estiu, incloent les "vacances" fent d'intendents a Castellnou de Bages, ens vàrem llençar a aquesta (petita) aventura del blog Prent-te Temps.

I tres anys després de començar el blog, i també el compte de twitter, estem ben contents! Ens ha portat una mica de feina, però pensem que compensa amb escreix en veure les estadístiques del blog: 40000 i escaig visites en escriure aquest post, tres pàgines amb més de 1000 visites (amb més de 3000, la de les presentacions PPTs o "powepoints", ben nodrida gràcies al Rafael Pi i la Maria Dolors Boleda --gràcies de nou!!!), cinc posts que han tingut més de 200 visites (el més vist, la croniqueta sobre el CD "Veus d'una nova evangelització"), i sobretot alguns comentaris d'amics i coneguts, i no-coneguts (alguns ara ja sí!), als quals també estem molt agraïts!.


El compte de twitter, en el que no només posem el que anem publicant al blog, també està actiu. Sobretot, retuitegem coses que ens interessen i pensem que poden ser d'interès als prop de 400 "followers" que ara per ara tenim. Entre elles, també ens hem animat a posar cada dia el text bíblic que es llegeix diàriament a la Comunitat de Taizé, junt amb la "breu meditació del dia" de Frère Roger, extretes de l'aplicació per a mòbils "Taizé Readings" (que vàrem comentar al blog) i la web mateixa de Taizé

Aquest text bíblic i reflexió també l'enviem per whatsapp (ben d'hora), a un grup que ara per ara ja té 63 membres, sense comptar els re-enviaments que algunes persones fan després! Si voleu participar del grup, envieu-nos un email a prentetemps@gmail.com  amb el vostre número de mòbil.

Tenim un parell de biaixos: un de salesià, ja que som cooperadors salesians (i no ens hi amaguem!) i també un biaix per Taizé, que ha estat i és una de les fonts de la nostra fe. Però no hem volgut fer del Pren-te Temps un bloc exclusiu d'aquestes espiritualitats. Al contrari, des de l'inici hem volgut que aquest blog fos aquest "calaix" on poder fer un recull de coses que ens interessen. I més o menys o hem anat aconseguint. Ho deiem fa tres anys, i seguim pensant el mateix:
Volem que en aquest blog hi tinguin cabuda materials de tot tipus, com ara pregàries, fotos, cançons, “powerpoints”, o ressenyes de llibres o de pel·lícules. Volem incloure també amb els materials petites explicacions de com han estat usats.  I també ens volem fer ressò d’actes com ara xerrades, conferències, congressos, presentacions de llibres, ja sigui donant-hi publicitat o fent-ne una petita crònica.
I estem contents d'anar rebent aportacions en diferents formats i us animem a que ho feu!. Moltes gràcies a totes i tots els qui ens heu enviat materials i, no ens oblidem, als qui li doneu sentit i "vidilla" al blog fent servir aquests materials, que és l'objectiu final de tot això. 

Pitura i Esteve, prentetemps@gmail.com 
2 comentaris: