Presentació


Molts dels qui comenceu a llegir aquesta entrada us estareu preguntant la finalitat d’aquest blog i el perquè d'aquest nom. El blog Pren-te temps pretén ser com un calaix on puguem compartir materials, experiències i altra tipus d’informació sobre activitats que ens serveixin per prendre'ns el necessari temps per reflexionar, per pregar o per desvetllar moments d’interiorització individuals, de parella o de grup.

Per a molts, dir “pren-te temps” ens fa pensar d’immediat en els “Pren-te temps” de Claret, llibrets imprescindibles entre els qui ens hem dedicat al món de l'educació de la fe en el lleure, l'animació pastoral i la catequesi d'infants i joves, i també, d'uns anys ençà, en l'animació d'infants i joves en entorns laics. El nom del blog està clarament inspirat en la idea que hi ha darrera d’aquests llibrets que tant ens han aportat (i encara aporten). No és la nostra intenció publicar en el blog els vuit o nou “Pren-te temps” de Claret (que a més seria il·legal!), ni ser tan sols un altre recull a internet de pregàries.

Volem que en aquest blog hi tinguin cabuda materials de tot tipus, com ara pregàries, fotos, cançons, “powerpoints”, o ressenyes de llibres o de pel·lícules. Volem incloure també amb els materials petites explicacions de com han estat usats.  I també ens volem fer ressò d’actes com ara xerrades, conferències, congressos, presentacions de llibres, ja sigui donant-hi publicitat o fent-ne una petita crònica.

Només ens queda dir-vos que us passegeu una mica pel blog per veure el que ja hem començat a incloure, i que mica en mica esperem poder ampliar. Per a tot això la col·laboració de tots és molt important. Podeu aportar materials que a ben segur teniu al vostre propi calaix: només ens heu d’enviar un email a prentetemps@gmail.com i farem els possibles per publicar-lo! També ens podeu seguir per twitter a @prentetemps.

Ah! Darrera d'això som la Pitura i l'Esteve, i tothom qui s'hi vulgui apuntar!

3 comentaris:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Cordial saludo. Quisiera saber si la oración Taizé continúa en el 2022. Gracias

    ResponElimina
  3. Sí, reprenem la pregària a l'octubre. Ja teniu disponible el calendari per al darrer trimestre de 2022.

    ResponElimina