Enllaços

Recull d'enllaços a altres recursos (webs i blogs) que pensem són d'interès per prendre'ns temps. Si coneixeu altres que no sigui aquí, envieu-nos l'enllaç i una descripció molt breu (1 o 2 frases) a l'email prentetemps@gmail.com 


Bloc "Recull de pregàries" de Pep Salva. 
Aquest recull només pretén ser una ajuda per fer la pregària. Hi trobareu gairebé cinc-centes pregàries de tota mena, pregàries breus, reflexions, texts bíblics, etc.
CatalunyaReligio.cat
Portal d’internet per visualitzar la rellevància del fet religiós dins d’una societat democràtica i plural. Un espai de presència i d’incidència pública del cristianisme, així com de les altres expressions religioses també arrelades al país. 
Pregaria.cat del jesuïtes. 
Lloc web de recursos de pregària en català al servei de persones, grups, parròquies o moviments que busquin aprofundir en la seva vida de fe
Web de pastoral del salesians
Materials, simples o elaborats, per al dia a dia de la pastoral en els diferents àmbits i en la vida dels equips.
Web de Taizé
El lloc web de la comunitat ecumènica de Taizé: què és, què fan, trobades internacionals i a Taizé, pregàries, cants...
"Pregària virtual" de Jesús Renau.
Les “pregàries virtuals” d'en Jesús Renau sj, són textos senzills, breus, que ens parlen de la vida quotidiana, i també de qüestions de l’actualitat que ens preocupen. 
Web de les benetes de Monterrat.
En aquest enllaç hi trobareu moltes coses. Nosaltres recomanem especialment uns "ppt" amb comentaris a l’evangeli. Els trobareu cada setmana a l’apartat “eucaristia”, amb el nom “reflexió del diumenge”.
Lectures de la missa
Blog d'un monjo de Poblet amb les lectures de la missa de cada dia (pels tres cicle.
L'hora de l'Advent
Un blog per celebrar l'Advent 2.0 (Advent de 203), per la Rat Rotllan i el Jordi Guàrdia 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada