dijous, 7 de maig del 2015

Trobada "Taizé-Catalunya 2015: una amistat que perdura"


Enguany la comunitat de Taizé i tots i totes els qui ens sentim “amics de Taizé” estem de celebració: aquest any 2015 celebrem el centenari del naixement del germà Roger i també el 75è aniversari de la seva arribada al poblet de Taizé (França) l’agost de 1940.

Les celebracions ja han començat, i tindran el seu punt culminant a Taizé, del 9 al 16 d’agost. Però abans tenim un punt de trobada dels catalans i catalanes que ens sentim part de Taizé, que hem participat a les trobades europees de Nadal, a les trobades internacionals d’estiu a Taizé, que hem portat una mica de Taizé cap a cada nostra, cap a les nostres famílies i comunitats.

Estem convocats a participar a la trobada oberta a tothom Taizé-Catalunya2015: una amistat que perdura”:
  • Quan: dissabte 16 de maig de 2015
  • On: al Seminari Conciliar de Barcelona
  • Horari: inici a les 10 h. del matí, amb acabament amb una pregària d’acció de gràcies a les 19.30h a l’església de Santa Maria del Mar.

Els organitzadors han habilitat un excel·lent web amb tota la informació sobre la Trobada (http://www.taizecatalunya2015.cat/) incloent la forma d’apuntar-se (que cal fer-ho!). Aquesta trobada l'organitzen els equips de pastoral juvenil diocesanes, moviments cristians i grups de persones properes a la comunitat de Taizé.

Ens veiem el dia 16!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada