dimecres, 9 d’octubre del 2013

Tornen les presentacions de la Mª Dolors i el Rafel





Amb la represa del curs, el Rafel i la Maria Dolors tornen a compartir puntualment cada divendres les seves presentacions en PowerPoint (fetes o rebudes per ells). Avui ens posem al dia i incloem al blog les 5 primeres presentacions del curs, que no havíem pogut publicar tan puntualment. A veure si els hi podem seguir el ritme! Us recordem que a la pàgina de PPTs del blog trobareu totes les seves presentacions i alguna més que ens heu enviat --i que podeu seguir enviant!

Al costat de la foto, que normalment és la primera diapositiva de la presentació, trobareu el breu comentari que la Maria Dolors i el Rafel inclouen en l'e-mail que distribueixen. Aprofitem per donar les gràcies al Rafel i la Maria Dolors per compartir tot això amb nosaltres!.



Frases de Robin Sharma (I)

Per començar el curs amb empenta us adjuntem unes frases de l'autor del llibre "El monjo que es va vendre el Ferrari". Les fotos són d'una excursió al Pic de Robiñera a la zona de Pineta.
Felicitats a totes les Núria's, Erola's, Meritxell's, i altres marededeus trobades!
Una abraçada,
Rafael i Maria Dolors (06/09/2013)



Fem Via

Avui una presentació per recordar que els poetes també ajuden a fer camí. Les fotos són de la pujada al Coll d'Añisclo des de la Vall de Pineta.
Bon cap de setmana!
Una abraçada,
Rafael i Maria Dolors (13/09/2013)


Avui el text d'una cançò que a casa ens agrada molt i que parla de camí, angoixa, compromís, joia, il·lusió, ... I per acabar una frase de Winston Churchill. Considerem que tot plegat és apropiat per als moments que vivim. Les fotos són d'una excursió pel canó (?) d'Añisclo aquest estiu.
Bon cap de setmana!
Una abraçada,
Rafael i Maria Dolors (20/09/2013)


Avui el text d'un poema de Bertolt Brecht: Les crosses.
Trobem que és apropiat per als moments que vivim. N'hi ha que encara no volen que ens les traiem perquè es pensen que, com a país, no podrem caminar sols!
Les fotos són de la zona de Ribes de Freser.
Bon cap de setmana!
Una abraçada,
Rafael i Maria Dolors (27/09/2013)


Conte de l'hipopòtam (format PDF)
Avui us proposem un conte d'un hipopòtam, i ens sembla que té relació amb aquest poema de Douglas Malloch:
Si no pots ser un pi al cim de la carena, sigues un garric a la vall, però sigues el garric millor vora el torrent; un arbust, si no pots ser un arbre.
Si no pots ser un camí ral, sigues viarany.
Si no pots ser sol, sigues estrella.
No és pel volum que reeixiràs o no; sigues al màxim allò que siguis.
Bon cap de setmana!
Una abraçada,
Rafael i Maria Dolors (04/10/2013)











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada