dissabte, 18 d’octubre del 2014

Pren-te temps: 2 anys!


Ara fa dos anys, aproximadament, vàrem començar la publicació d'aquest blog. Han estat dos anys amb il·lusió de poder compartir experiències, amb alegria en veure com els posts i els materials "servien" i augmentaven les visites i també de desànim per no poder dedicar-li més temps. Però en definitiva dos anys creim que positius. Hem posat al blog 150 entrades, entre powerpoints (gràcies Rafel i M. Dolors per la vostra aportació setmanal), pregàries, cants, recensions de llibres, cròniques d'actes... una mica reflexe de les nostres intencions inicials --que més o menys s'han anat acomplint! I hem tingut gairebé 24.000 visites, que no sabem si són moltes o no, però com algú ben proper ens va dir carinyosament: "no está mal per a un blog com aquest".

Als dos anys hem renovat la capçalera i retocat una miqueta el disseny i ens agradaria re-anunciar una nova secció, dedicada als "bons dies", que tenim mig a punt i que obrirem en breu. Us podeu suscriure per email a rebre els nous posts. Recordar-vos que podeu seguir-nos també per Twitter (@prentetemps) on cada dia posem la lectura bíblica del dia amb una imatge i reflexió del germà Roger de Taizé.

Moltes gràcies a totes aquelles persones, algunes conegudes però moltes que mai coneixerem, que s'han aturat aquí i han aprofitat els que hem anat dipositant. I seguim oberts a les vostres aportacions, que anirem editant i posant el millor que poguem (que tot això és molt artesanal). Gràcies!

Pitura i Esteve
prentetemps@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada