dijous, 13 de febrer del 2014

Temps també per a informació alternativa


Ja fa uns quants anys que estem patint i ens trobem immersos en una gran crisi econòmica i financera i també, perquè no dir-ho, una gran crisis d’aquest sistema neoliberal que ens han anat imposant des de fa uns quants anys. Tot això lligat amb uns grans “lobbies” econòmics que intenten controlar el sistema polític, jurídic, i informatiu, i que sembla que estan aconseguint els seus objectius.

M’agradaria centrar-me en la situació dels mitjans de comunicació d’àmbit català i espanyol. Actualment cap mitjà de comunicació de difusió massiva és totalment independent: depenen d’empreses privades que censuren certes informacions molt rellevants pels ciutadans.

Per evitar que ens segueixin amagant informació us proposo algunes alternatives molt interessants i que donen informació sense censura sobre el que està passant al nostre país. Si voleu estar ben informats us animo a fer un cop d’ull i formar part d’aquest projectes:

La primera proposta és el de la revista cafèambllet. Us deixo també un petit escrit dels seus promotors:
Hola, estimats mecenes!  
Som l’Albano i la Marta un altre cop. Us escrivim perquè hem posat en marxa un nou projecte a Verkami i volem que li feu un cop d’ull.Fa un any vau confiar en nosaltres per fer realitat el llibre “Artur Mas: On són els meus diners?” i, com sabeu, l’operació va ser un èxit.
Ara hem pensat que podem seguir fent pessigolles al que ens volen a tots callats… i hem pensat en vosaltres com a mecenes d’aquesta nova aventura. Aquí estáhttp://www.verkami.com/projects/7948-que-el-cafeambllet-arribi-a-tot-catalunya  Feu un cop d’ull, a veure què us sembla! Nosaltres ho proposem perquè estem convençuts de que AIXÒ HA DE SORTIR SI O SI…
La setmana passada, la Marta va presentar el projecte a Catalunya Ràdio aprofitant que, per una vegada, ens han deixat parlar a la ràdio pública:http://www.catradio.cat/audio/782843/Leditora-de-la-revista-Cafeambllet-Marta-Sibina-explica-els-casos-de-corrupcio-que-han-destapat
Bé, que esperem que us sembli interessant! 
Una abraçada, Marta i Albano
PD1: Aquí teniu el link amb tots els número del que vam fer amb els diners que ens vau deixar per fer el llibre! http://www.cafeambllet.com/press/wp-content/uploads/2013/12/mecenes_CAT.pdf

La segona proposta per estar ben informats és el SETMANARI LA DIRECTA. Aquí podem trobar informació que no es publica als mitjans de comunicació actualment.

Us animo a tots i totes a formar part d’aquests projectes i forçar als mitjans de comunicació a proporcionar una informació rigorosa i al servei dels ciutadans.

Bosco Plans
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada